Categorieën
Nieuwsbericht

Blokker vernieuwt.

Op dinsdag 16 mei zijn er in de media berichten verschenen over de Blokker winkels en over de moedermaatschappij Blokker Holding. Wat is er precies aan de hand?

Op dit moment is Blokker Holding eigenaar van zeven bekende winkelketens die in drie markten actief zijn: huishoud, speelgoed en wonen. Het kost enorm veel inspanning en investeringen om elk van die bedrijven voortdurend te blijven vernieuwen. Toch moet dat, want dat is de enige manier om succesvol te zijn en te blijven. De concurrentie neemt van alle kanten toe en de consument stelt steeds hogere eisen.

Daarom heeft Blokker Holding besloten om vijf winkelketens te verkopen: Xenos, Intertoys, Maxitoys, Leen Bakker en Big Bazar.

De zesde keten, Marskramer, gaat door als franchiseformule en groothandelsorganisatie. De eigen Marskramer-winkels worden uiterlijk per 1 februari 2018 gesloten.

Zodoende gaat alle aandacht en energie uit naar Blokker het bedrijf waar het 121 jaar geleden allemaal mee begon.

Wat betekent dit voor u, als klant?

Bij Blokker is de modernisering al in volle gang en dat ziet u terug in ‘De Nieuwste Blokker’. Het assortiment is helemaal bij de tijd, de producten zijn gewoon op voorraad en dankzij scherpe prijzen betaalt u nooit meer dan nodig is.

U vindt de nieuwste Blokker op steeds meer plekken. Omdat er hier en daar filialen zijn verdwenen, gaan verdwijnen of verhuizen, kunnen we onze Blokkerwinkels optimaal over Nederland verspreiden. Zo zit er altijd een Blokkerwinkel bij u in de buurt. Daarmee zitten we goed op schema: woensdag 17 mei openden we in Diemen de tweehonderdste ‘Nieuwste Blokker.

En de andere winkelketens dan, gaan die allemaal verdwijnen?

Absoluut niet. Blokker Holding gaat op zoek naar nieuwe eigenaren die in deze winkels geloven en ze een sterke toekomst willen bieden. De winkels blijven dan ook allemaal open zodat u rustig uw inkopen kunt blijven doen.

Service anno nu

Blokker is er ook voor uw gemak en daarom zetten we sterk in op onze website blokker.nl.

Zo zijn we altijd dichtbij - letterlijk om de hoek of met een klik van uw muis. Reken daarbij op goede kwaliteit tegen de beste prijs en alle mogelijke service die u van oudsher van ons gewend bent en wat ons groot en succesvol heeft gemaakt.

Doordat we ons nu helemaal op Blokker richten, blijven we de winkel waar u graag komt en alles vindt wat u nodig hebt om van uw huis een thuis te maken. Daar mag u ons aan houden, ook de komende 121 jaar.

Wilt u het persbericht lezen dat Blokker Holding verspreidde Klik dan hier

Aanmelden
Meld je aan voor acties en informatie over de nieuwste artikelen.