Categorieën
Ruil een oude pan in en krijg
Heb jij je kortingscode al ontvangen?
Hoe werkt het?
Lever een oude pan in in de winkel.
Ontvang een kassabon met jouw kortingscode.
Krijg 30% korting op een nieuwe BK pan
• De BK inruilactie is geldig t/m 28 februari 2018.
• De ingeleverde pan mag van een ander merk zijn.
• De actie geldt op geselecteerde BK pannenseries.
• Prijzen op deze pagina zijn inclusief de 30% korting.
Deelnemende BK pannenseries
Deelnemende BK pannen
BK Blue Label Granite
BK Wokarang
BK Blue Label Stone
BK Flow Cool
BK Premium
BK Excellent
Deelnemende BK pannen
Deelnemende BK pannen
Koekenpannen
Pannensets
Bakken en braden
Wokken
Populaire pannen
BK Excellent
pannenset - 5-delig
175.99
123.
19
bestel nu
BK Easy Basic hapjespan - Ø 28cm
36.99
25.
89
bestel nu
BK Blue Label Introduction Granite wokarang - Ø 28cm
69.95
48.
97
bestel nu
BK Conical Profi pannenset - 4-delig
199.00
139.
30

bestel nu
Actievoorwaarden

Wat houdt de actie in?
Je ruilt je oude pan (koekenpan, braadpan, kookpan...) en ontvangt 30% korting bij aankoop van een echte BK pan bij Blokker, Marskramer of een BK huishoudspeciaalzaken. Deze actie geldt ook bij Blokker.nl. Indien je bij Blokker op het uitgebreide online assortiment 30% inruilkorting wilt ontvangen, kun je een oude pan inleveren in de winkel en krijg je een unieke kortingscode die ingevuld kan worden op Blokker.nl waarna de 30% korting wordt verrekend. Bij Marskramer-winkels en BK huishoudspeciaalzaken wordt de korting alleen in de winkel gegeven.

Wanneer geldt deze actie?
Deze actie geldt van 1 februari tot en met 28 februari 2018. Bij Blokker.nl kunnen de actievouchers ingevuld worden tot 14 maart.

Waar wordt deze actie gehouden?
Deze actie loopt bij alle Blokker en Marskramer en BK huishoudspeciaalzaken in Nederland. Online alleen via Blokker.nl. Indien je bij Blokker op het uitgebreide online assortiment 30% inruilkorting wilt ontvangen, kun je een oude pan inleveren in de winkel en krijg je een unieke kortingscode die ingevuld kan worden op Blokker.nl waarna de 30% korting wordt verrekend. Bij Marskramer en de BK huishoudspeciaalzaken wordt de korting alleen in de winkel gegeven.

Welke korting krijg ik en op welke pannenseries?
Je ontvangt bij een Blokker, Marskramer en BK huishoudspeciaalzaken in Nederland 30% korting op een echte BK pan als je een oude pan inlevert. De korting geldt op geselecteerde pannenseries van BK.

Krijg ik ook korting als ik geen oude pan inlever?
De korting geldt alleen als je een oude pan inlevert.

Wat versta je onder een (oude) pan?
Alle oude bak-, braadpannen en kookpannen kunnen meedoen, ongeacht het merk. Een pan is een product waar je eten in kunt bereiden op een warmtebron. Elektrische apparaten doen niet mee met deze actie. Andere pannen (zoals dakpannen, pannenlappen...) doen ook niet mee met deze actie.

Moet ik persé een oude pan van BK inleveren?
Nee, elke oude bak-, braad- of kookpan mag ingeleverd worden, ongeacht het merk.

Waar kan ik mijn oude pan inleveren?
“De oude pannen kunnen alleen ingeleverd worden bij een fysieke winkel van Blokker, Marskramer of BK huishoudspeciaalzaken in Nederland. Indien je bij Blokker op het uitgebreide online assortiment 30% inruilkorting wilt ontvangen, kun je een oude pan inleveren in de vestiging van Blokker en krijg je een unieke kortingscode die ingevuld kan worden op Blokker.nl waarna de 30% korting wordt verrekend. Bij Marskramer en BK huishoudspeciaalzaken wordt de korting alleen in de winkel gegeven.”

Als ik de pan na aankoop weer wil terugbrengen, kan ik dan mijn oude pan weer terugkrijgen?
Nee, dat is dan niet meer mogelijk. Alle oude pannen ingeleverd bij Blokker of Marskramer worden verzameld op het distributiecentrum en vervolgens worden deze opgehaald door de Suez Environment. Pannen die worden ingeleverd bij een BK huishoudspeciaalzaken kunnen door de winkelier worden aangeboden voor recycling (winkelier is hier zelf verantwoordelijk voor).

Aanmelden
Meld je aan voor acties en informatie over de nieuwste artikelen.